Close

26 februari 2017

10e EDITIE VAN DE GEZELLIGSTE WANDELTOCHT VAN NEDERLAND!

Hij komt er weer aan! Op 1 juni 2019 is het zover en we kijken er allemaal weer naar uit, niet alleen het vriendenclubje die de gezelligste wandeltocht van Nederland mag organiseren maar ook de talloze medewandelaars die door de vorige edities zijn aangestoken. Je kan nu toch al wel concluderen dat er gesproken mag worden van het “Haring en bier wandeltocht virus”.

Bij de aankomst van de vorige edities is de organisatie al overladen met complimentjes en vrolijkheid. De mensen geven dan al te kennen dat ze volgend jaar zeker weer van de partij zijn. Nu de lente is begonnen en je merkt dat iedereen hunkert naar die mooie lange zonnige dagen. Wil men lekker actief zijn, lekker naar buiten, vrolijke gezichten zien, volle terrassen bezoeken. Heerlijk erop uit dus. Dat is toch het mooie leven! En dat krijg je allemaal tijdens de haring en bier wandeltocht. Na wat aanvangsberichtjes via de media, ziet de organisatie de boel ontploffen op facebook. Mensen beginnen elkaar spontaan uit te nodigen en berichtjes te delen. De wandeltocht leeft!

Ook voor dit jaar zijn alle ingrediënten weer aanwezig. Starten gebeurt weer op de Westhavenkade. Met de route en een jaarlijks terugkerend thema is de organisatie druk doende. Uiteraard zal de route weer vol leuke en verrassende elementen zitten.

Natuurlijk zal het uitgaansplein bij de visbank weer omgetoverd worden tot “mini Wedren”, (voor de niet wetende, de Wedren is de start/finish plek van de vierdaagse in Nijmegen waar alles op komt en het altijd een gezellige smeltkroes is). Op deze “mini wedren” zal weer een gezellig feestje ontstaan. Met z’n allen aan de lange biertafels met op de achtergrond de muzikale omlijsting van Gin Fish het duo dat er ieder jaar weer een feestje van weet te maken. Bier zal weer rijkelijk geschonken worden om de dorst te lessen na een stevige tocht.

De verwachting is dat de horeca er een nog mooier plaatje van maakt dan de jaren hiervoor. Het is een mooie uitdaging om er een gezellig feestje van te maken.

Alle voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, en niet geheel onbelangrijk, we hebben alvast een optie op goed weer genomen.

En natuurlijk ben jij er dan ook weer bij, leuk, we hebben er nu alweer zin in.