Close

29 mei 2021

HBW 2021

Na een jaar geen Haring en Bier Wandeltocht zal dit jaar ook geen volledige Haring en Bier Wandeltocht plaatsvinden. Alhoewel…?

Niet in zijn volledige vorm zoals jullie van ons gewend zijn. Langzaam gaan de versoepelingen komen maar niet zover dat we op een nette en gezonde manier een wandeltocht van dit formaat kunnen organiseren voor jullie.

Wat zijn jullie van de gezelligste wandeltocht gewend? Gezelligheid, zon, feest, verwennerij, veel lachende mensen, toffe posten en natuurlijk een wandeltocht door ons mooie Vlaardingen. Maar wat gaan we dan wel doen? Weer een jaar zonder? Nee, we hebben wat bedacht. Zeker niet zoals jullie van ons gewend zijn. Dus…..”doe het lekker zelf”.

Natuurlijk helpen we jullie daarbij. Dus de wandeltocht is uitgezet maar voor de rest, “Doe het lekker zelf!”

Wij hebben een wandeltocht verzonnen door het centrum van Vlaardingen die je van de “Westhavenkade naar de Westhavenkade” brengt of van het Delta hotel naar het Delta hotel brengt”  of  “van Van Toor tot aan van Toor” of “van ’t Hoogertje tot ’t Hoogertje”.

Met andere woorden “ Doe het lekker zelf”!

Jullie kunnen dus vanaf dinsdag 1 juni de wandeltocht lopen die wij voor je uitgezet hebben.

Op deze website of op facebook kan je hierover meer info vinden.

Doe voorzichtig maar vooral “Doe het lekker zelf”!